Reportáž: DIATECH 2024 – Sjednocení technologie a medicíny

29. 5. 2024

Ve dnech 24. a 25. května 2024 se v hotelu Jana v Přerově uskutečnila významná vzdělávací diabetologická akce DIATECH 2024, kterou pořádal Institut klinické a experimentální medicíny (IKEM) z Prahy. Tato akce představila nejnovější pokroky v monitoraci glykémie a léčbě inzulínovými pumpami v praxi, což je klíčové pro pacienty s diabetem. Na programu byla i sdělení o možnostech umělé inteligence.

Promedica, známá svým závazkem k inovacím ve zdravotnictví, byla hrdým partnerem této akce. Naše podpora pomohla spolu s ostatními partnery zajistit, že prezentace a workshopy byly na nejvyšší úrovni a poskytly více jak 70 účastníkům cenné informace a praktické dovednosti pro zlepšení péče o pacienty.

Během dvoudenního programu byl pro účastníky  připraven pestrý program, řada přednášek a interaktivních workshopů vedených předními odborníky v oboru. Diskuze se zaměřily na nejnovější trendy a výzkum, stejně jako na sdílení osvědčených postupů a zkušeností přímo z klinické praxe.

DIATECH 2024 byl nejen fórem pro výměnu odborných znalostí, ale také příležitostí pro navázání nových profesních kontaktů a partnerství, které povedou k dalšímu rozvoji v oblasti diabetologie a našich prodejních a edukačních aktivit. Promedica se těší na další spolupráci s IKEM a na podporu podobných akcí, které přispívají k lepší budoucnosti zdravotní péče a našeho renomé.

Divize Diabetologie