25. výročí Oddělení urgentního příjmu FN Motol

14. 10. 2024

Dne 26. září 2024 se divize Intenzivní medicíny společně s divizí Spotřební zdravotnický materiál zúčastnily 25. výročí Oddělení urgentního příjmu dospělých ve FN Motol.

Součástí celodenního programu byly workshopy a přednáškový den, který se konal ve velké posluchárně přízemí budovy ředitelství ve FN Motol. Organizačně tento den zajišťovalo oddělení Urgentního příjmu dospělých pod taktovkou pana primáře MUDr. Jiří Karáska Ph.D. a vrchní sestry Bc. Lucie Vackové.

Předsedajícími přednáškového dne byli primář Urgentního příjmu FN Motol MUDr. Jiří Karásek Ph.D. a ředitel Zdravotnické záchranné služby hl.m. Prahy  MUDr. Petr Kolouch, MBA, LL. M. Mezi účastníky zavítali i zdravotníci z mnoha koutů České republiky.

Za divizi Intenzivní medicíny jsme prezentovali hrudní drenážní systém SINAPI a za divizi Spotřební zdravotnický materiál celé portfolio jednorázových chirurgických nástrojů. Získali jsme nejenom nové kontakty, ale i zajímavou zpětnou vazbu na naše produkty, která je pro nás velice důležitá.

Divize Intenzivní medicíny a divize Spotřební zdravotnický materiál