Mezinárodní summit expertů na artroskopii ramene v Dubaji

30. 5. 2024

Ve dnech 24. – 25. května 2024 společnost Smith+Nephew uspořádala v Dubaji významný Mezinárodní summit expertů pro artroskopii ramene na téma „The Power Of Biological Healing“.

Tato prestižní událost přilákala přední odborníky z celého světa, kteří se sešli, aby diskutovali o nejnovějších trendech, inovacích a výzvách v oblasti artroskopie a biologické podpory léčení. Byly prezentovány nové techniky pro minimálně invazivní ortopedii, které snižují dobu rekonvalescence a zlepšují výsledky pacientů.

Specialisté sdíleli zkušenosti s novými metodami rekonstrukce rotátorové manžety, včetně použití biologických materiálů, tedy inovativního produktu, bioinduktivního implantátu Regeneten.

Představily se výsledky posledních klinických studií zaměřených na dlouhodobé výsledky s použitím biologické podpory hojení. Byly organizovány praktické workshopy a živé demonstrace, které umožnily účastníkům osvojit si nové techniky a postupy.

Naši lékaři měli možnost se zúčastnit operací na kadaverech s asistencí těch nejlepších mezinárodních expertů.

Summit podpořil globální spolupráci mezi odborníky napříč světem, což má za cíl zlepšit sdílení znalostí a zkušeností. Jsme rádi, že jsme se mohli zúčastnit této akce, která přinesla mnoho inspirace, inovace, a tím zajištění co nejlepších výsledků pro pacienty.

Summit zdůraznil nejen důležitost pokračujícího výzkumu a inovací v oboru, ale také přinesl nové poznatky a technologie a podpořil globální spolupráci, která je klíčová pro další rozvoj artroskopie.

Tým Ortopedie