XXVII. NÁRODNÍ KONGRES ČSOT

18. 7. 2024

Ve dnech 12. 6. – 14. 6. proběhl v Praze v Clarion Congress Hotelu XXVII. NÁRODNÍ KONGRES ČSOT tentokrát pod záštitou Ortopedicko-traumatologické kliniky 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Fakultní nemocnicí Královské Vinohrady:

Během třídenního setkání se účastníci a odborníci z oboru ortopedie a traumatologie sešli ke sdílení znalostí, diskuzím o aktuálních trendech a inovacích v léčbě a diagnostice. Kongres nabídl bohatý program plný odborných přednášek, workshopů, panelových diskuzí a prezentací nejnovějších výzkumů a klinických studií.

Promedica se zúčastnila již tradičně jako stříbrný partner.

Divize Ortopedie prezentovala na stánku kompletní portfolio v oblasti Artroskopie a implantátů pro náhrady velkých kloubů od společnosti SmithNephew.

Divize Zdravotnických technologií prezentovala portfolio operačních stolů a příslušenství FAMED a OPT SurgiSystems. Dále byla na stánku k vyzkoušení novinka v podobě Ultrazvukového denzitometru založeného na technologii REMS, pro stanovení hustoty kostí značky Echolight.

Divize Léčba ran zde prezentovala pooperační krytí a podtlakovou terapii od firmy Smith+Nephew. Velký zájem byl o ambulantní podtlakovou terapii PICO 7, která se stává nedílnou součásti právě po operačních výkonech, jako jsou náhrady velkých kloubů.

Náš stánek patřil opět mezi ty nejvíce vyhledávané, za což jsme rádi a věříme, že tato akce byla přínosem, jak pro kontakt se stávajícími klienty, tak i v navázání nových kontaktů.